![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgqUhkNfaBumAdxKnw02765kBXKSQ6DTSwitWFyi0oui2ostfrRxuDN5zTVVoG4vT8KDN8nmChGvRu6CoZnGWF1flBxb1wfFH0SxgVGsVj1rRz0kyAVWIunStHidOQzXZx8BqJXDhcF6g/s400/%25C3%25ADndice.jpeg)
É moi variada, surxiu como resultado da diversidade de culturas que a enriqueceron ao largo das colonizacións acaecidas durante varios siglos.
Existen unha gran variedade de verduras.
Condimentos como: mostaza negra, kurkuma, pimienta y kardamom son sin excepción en todas las regiones de la India.
La leche es usada,sobre todo, para dulces y yogurt.
As verduras son consumidas dependendo moito da estación do ano e o clima, verdura como Trommelstock, el melón amargo y Maniok. No norte tamén se consumen berengenas e remolachas rojas.
Fonte: http:/es.wikipedia.org/wiki/Gastronomia_de_la_India
No hay comentarios:
Publicar un comentario